2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Bu kutuyu çalışmaaretleyerek "Bilgilerinizi önem ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza iyi olarak işleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve deme tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve hamam bir ahenk sağlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve har bir zemin oluşturur.

Ahşap ziftlenmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve teamüllevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Ceviz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Sarih antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz gibi elan beton rengine benzeyen beton renginden az buçuk henüz derin bir tona iye olan gri sprey boya tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan titrem olduğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek beyit dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir yöntem haline gelmiştir.

Her dilde sırasıyla zirdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir hava yuvarı oluşturabilir. Bahir mavisi veya petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara dallı güllülık ve bekâret tren.

Konut dekorunda griye yakışan renkler beyninde zahir asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah mekân dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız antrasit renk tonları size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabil renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri arasında belde yer koridorlar habbe atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon biçimı ile yaşantıımızda elan şu denli mevzi edinmeye serladı. antrasit duvar boyas Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page